Parfémy - recenzie

Recenzie Parfémy, strana 8
recenzia
Nora 25.06.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

recenzia
baki 22.06.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône

recenzia
Lucia 21.06.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

recenzia
Mayo 21.06.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône

recenzia
Jana 19.06.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

Tato vôňa je pre mňa top

recenzia
Ria 19.06.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
citrusová vôňa pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

vyhovujúci

recenzia
Dita 19.06.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Vyskusana vona pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

Je to moja oblubena znacka, ktoru tu nakupujem

recenzia
kamakatka 18.06.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
skvely parfem, skvela znacka dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

recenzia
Dodo 18.06.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

recenzia
Martina 17.06.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dnes som si ju kúpila. Je bohémska ? Je čarovná? Je prekvapivá? Jej energia čo ti zaplaví myseľ. Áno je. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón
negativa
0

Super

recenzia
Jana 17.06.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Používam ho už dlhšiu dobu , vyhovuje mi vôňa a zloženie pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

plní moje očakávania.

recenzia
Iveta 09.06.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
mám rada túto vôňu, kupujem ju opakovane, páči sa aj môjmu okoliu...je intenzívna, no nie obťažujúca,vyniká v nej vôňa škorice pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

úžasná vôňa

recenzia
Kuzma 09.06.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Množstvo tovaru pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón
negativa
Všetko O.K.

Dodaný podľa objednávky O.K.

recenzia
Natália 08.06.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Výborne vonia, fantastická cena😊 pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón
negativa
Nie je nič čo by sa mi nepáčilo.

Vynikajúci👌🏻👍🏻

recenzia
Kazimír 08.06.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Príjemná vôňa na celý deň. Maximálna spokojnosť. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

recenzia
Maniaa 08.06.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Kupujem uz roky, overena znacka pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

+++

recenzia
Miroslav 08.06.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Je to produkt, ktory dlhodobo pouzivame pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

Trochu sladka, kvetova vona

recenzia
Jaro 08.06.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón