Parfémy - recenzie

Recenzie Parfémy, strana 8
recenzia
Aaa 07.07.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, flakón

recenzia
Lucia 04.07.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

recenzia
Hela 03.07.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
kúpené ako darček , neviem

recenzia
Laura 03.07.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Predosla skusenost s produktom.

recenzia
miky 02.07.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
cena pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, flakón

ok

recenzia
ps 02.07.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Mam ho uz odskusany a vyhovuje mi. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

Maximalna spokojnost.

recenzia
Miška 02.07.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Kupovala som voňavku pre blízku osobu na narodeniny, lebo ju má rada. S nákupom som v každom ohľade spokojná. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône

recenzia
Silvia 02.07.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Už som túto parfumovanú vodu mala a bola som s ňou spokojná, takže som vedela čo kupujem. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

mne osobne sa vôňa veľmi páči

recenzia
Gabriela 01.07.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Poznám ten parfém už dlhšie je to super vôňa na leto, je to sexi vôňa, okolie ju chváli. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

Za mňa je to príťažlivé vôňa za primeranú cenu.

recenzia
Ivanbenkovsky 01.07.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Je top pre mna pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

Cena a kvalita top

recenzia
Stan 01.07.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

recenzia
ivipopi 30.06.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

recenzia
lnk 28.06.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, flakón

recenzia
Simona 28.06.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Páči sa mi dizajn, ale predovšetkým vôňa ktorá dlho vydrží. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

recenzia
Nadia 28.06.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Mám rada značku Laura Biagiotti a Laura rose sa mi páči vôňa, ako taká pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

som maximálne spokojná

recenzia
Mira 28.06.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
vonia mi pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, flakón

vyborny

recenzia
Silvia 26.06.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
kupujem ho pravidelne,páči sa mi dizajn ,Vôňa vydrží dlho a je za rozumnú cenu pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

recenzia
Stanislav 26.06.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón