AL-KO CSM 1815 114016

AL-KO CSM 1815 114016
AL-KO CSM 1815 114016
it

Nezávislosť od elektrickej siete - Kompatibilita s inými nástrojmi značky AL-KO - Efektívne a pohodlné mazanie reťaze - Výkon na rezanie hrubších konárov


Akumulátorová mini reťazová píla AL-KO 18 V BOSCH KOMPATIBILNÁ PRE DOM A ZÁHRADU, model CSM 1815 je navrhnutá tak, aby poskytovala vynikajúcu podporu pri rezaní a údržbe záhrady. S možnosťou pracovať nezávisle od elektrickej siete, je táto reťazová píla ideálna pre prerezávanie a orezávanie konárov. Model CSM 1815 je poháňaný 18 V batériou AL-KO BOSCH a tento univerzálny batériový systém môže byť použitý aj na rôzne iné stroje značky AL-KO. Týmto systémom je možné ušetriť finančné prostriedky, keďže jedna batéria slúži pre viacero nástrojov.

Aktívne mazanie reťaze je zabezpečené technológiou SDL (Smart Dynamic Lubrication), ktorá umožňuje mať reťaz vždy optimálne mazanú jednoduchým stlačením pumpičky. Dĺžka lišty je 15 cm a v kombinácii s výkonnou 18 V Li-Ion akumulátorovou batériou je zabezpečené bezproblémové rezanie konárov až do hrúbky 13 cm. Bezpečnostné prvky ako transparentné okienko pre kontrolu hladiny oleja v 30 ml nádržke a špičková bezpečnostná ochrana chránia používateľa pred neželaným zranením.

Konštrukcia píly umožňuje jej ľahké vyváženie a jednoduchú výmenu bez potreby použitia náradia. K ďalšiemu bohatému príslušenstvu patria kufrík na prenášanie a 60 ml oleja na reťaz, čo z mini reťazovej píly AL-KO robí ideálneho pomocníka pri práci v dome a na záhrade.

S radom akumulátorov AL-KO 18 V Bosch Home & Garden Compatible máte k dispozícii rôzne kapacity batérií (2,5/4/5 a 6 Ah), ktoré umožňujú nastavenie vhodných časov chodu a nabíjania pre vaše konkrétne použitie. Záruka výrobcu na dva roky sa vzťahuje aj na batériu.

Prednosti produktu:

  • Nezávislosť na elektrickom zdroji vďaka 18 V batériovej technológii BOSCH.
  • Kompatibilita batérie so strojmi značky AL-KO, šetrenie nákladov na batérie.
  • Pohodlné a efektívne mazanie reťaze vďaka technológii Smart Dynamic Lubrication.
  • Výkon dostatočný na rezanie hrubších konárov s dĺžkou lišty 15 cm.
  • Bezpečnostné prvky ako kontrolné okienko na olej a špičková bezpečnostná ochrana.
  • Jednoduchá údržba a jednoduchá výmena bez náradia.
  • Praktický kufrík na prenášanie a priložený olej na reťaz.
  • Flexibilita voľby batérie podľa potreby s kapacitami 2,5/4/5 a 6 Ah.
  • Dvojročná záruka vrátane batérie.

Akumulátorovú mini reťazovú pílu AL-KO CSM 1815 si môžete kúpiť online alebo u autorizovaných predajcov. Batéria a nabíjačka nie sú súčasťou balenia. Produkt má hmotnosť 1.6 kg, čo zaručuje ľahkú manipuláciu pri práci.

Všeobecné parametre

Vlastnosti

Vyhotovenie

  • Hmotnosť 1.6 kg

Ostatné

  • Kódy predajcov 4003718063943