recenzia
Miroslav 08.07.2021

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
dizajn farba pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
.......

recenzia
Marek 03.06.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Zuzka 26.05.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Jana 21.05.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

nezakúpila som si hore uvedený produkt, ale optické vlákna 1mm

recenzia
MM 14.04.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

Dobry pomer ceny a kvality

recenzia
Vítězslav Gasior 24.03.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Je takový čučavý akorat do prgoly
negativa
Nevím

Perfektní

recenzia
Katka 24.03.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
miluji solární dekorace na zahradu, provedení je velmi kvalitní, funguje bezvadně, super je nabíjení i přes USB kabel, velmi pěkná a dekorativní koule

prostě bomba

recenzia
E43D 24.03.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dizajn, funkcia presne podľa popisu na stránkach e-shopu.

Dizajnový kus, spoľahlivosť zatiaľ v štádiu skúšania.

recenzia
Ivana 24.03.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

negativa
Nereaguje senzorov na svetlo a tmu ako by mal. Svieti stále keď je v zásuvke.

recenzia
Vladimír Podoba 24.03.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
páčil sa mi vo Vašom obchode a čo je hlavné potreboval som ho...ale urobil som dobre...tam kde je tak tam ako keby už navždy patril...
negativa
už som o tom písal...veľmi krátky návod v slovenčine...inak bez chybičky

Rád si u Vás nakupim aj v buducnosti a bez problémov Vás doporučím komukolvek

recenzia
17silvia 24.03.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

Pekny dizajnovy kusok

recenzia
Vladimír 14.03.2021

Celkové hodnotenie: 20 %

recenzia
pekna cena
negativa
Firma bestled sk prezentuje ponuku ktora nieje realna snazil som sa dany reflektor kupit na ich stranke su tam 3 moznosti na ktoru kolvek som klikol zmenilo cenu z 16,99 na 28,99 . pomer ceny a kvality

neseriozny obchod

recenzia
Ludovit 02.03.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Videl som ho uz pouzity a páčil sa mi. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Mariana 23.02.2021

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Tovar som nasla len v 3 obchodoch ale tu bol aj lacny aj pekny dizajn pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
Nedostatocne nafotene/popisane funkcie

Pekny funkcny.. len slaba projekcia

recenzia
Igor 23.02.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Lubica 23.02.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Jan 20.02.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
V minulosti som kúpil už takúto lampu,tak viem čo som kupoval. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
Všetko je ok.

Spokojnosť.

recenzia
Branislav 03.02.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
lebo ho potrebujem