Tescoma Tenderizer na mäso PRESTO - Vynikajúci na prípravu šťavnatých steakov a zvláčňovanie všetkých druhov červeného mäsa. Tenderizer položte na plátok surového mäsa, zatlačte na rukoväť a ...
Tescoma Tenderizer na mäso PRESIDENT - Vynikajúci na prípravu šťavnatých steakov a zvláčňovanie všetkých druhov červeného mäsa. Použitie: Odstráňte kryt čepele a kolísavými pohybmi mäso po celej ...
Tescoma Tenderizer na mäso HANDY - Vynikajúci na prípravu šťavnatých steakov a zvláčňovanie všetkých druhov červeného mäsa. Tenderizer možno ľahko rozložiť a dokonale vyčistiť, je vhodný do ...
Tenderizér slúži na zmäkčenie mäsa, u ktorého naruší štruktúru mäsových vlákien. Vďaka tomu mäso zostane krehké a udrží všetku šťavu. Vďaka použitiu tenderizéra skrátite dobu prípravy až na ...
Čepele sú bezpečne uložené v plastovom tele Tanderizér je vynikajúci pomocník pri príprave šťavnatých steakov, zvláčni všetky druhy červeného mäsa. A ako na to? Tenderizér stačí položiť na ...
Pre dokonalú hmotnosť a stenčenie mäsa a rýb. Kónická predná časť zabezpečuje vyvážené rozloženie sily. Jednoduchá práca vďaka ergonomickej rukoväti. Extra silný. Nezostávajú na ňom žiadne zvyšky ...
Tenderizer na mäso Pre prípravu šťavnatých steakov a zvláčňovaní všetkých druhov červeného mäsa. Tenderizer položte na plátok surového mäsa, zatlačte na rukoväť a tento postup opakujte po celej ploche steaku.Umývajte pod tečúcou vodou, v prípade potreby nechajte odmočiť, neumývajte v umývačke. ...
viac..
Tenderizer na mäso Pre prípravu šťavnatých steakov a zvláčňovaní všetkých druhov červeného mäsa. Tenderizer položte na plátok surového mäsa, zatlačte na rukoväť a tento postup opakujte po celej ploche steaku.Umývajte pod tečúcou vodou, v prípade potreby nechajte odmočiť, neumývajte v umývačke. Materiál: nerez + plast Priemer (cm): 5 cm. Výška (cm): 18 cm. Upravovač mäsa s ostňami, ktoré narežú a skrátia vlákna mäsa tak, že bude po tejto úprave krehké, mäkké a šťavnaté a skráti sa tak čas jeho tepelnej úpravy.Nedôjde k rozklepaniu mäsa na tenko ako je to pri bežných tĺčikoch na mäso, čo je ideálne pri príprave steakov alebo plátkov na grilovanie.Je vhodný na mäso bravčové, hovädzie, teľacie, baraninu, hydinu, zverinu. Farba čierna alebo biela. Posielame náhodne.
Tenderizér slúži na zmäkčenie mäsa, u ktorého naruší štruktúru mäsových vlákien. Vďaka tomu mäso zostane krehké a udrží všetku šťavu. Vďaka použitiu tenderizéra skrátite dobu prípravy až na polovicu. Tenderizér má 48 hrotov z nerezovej ocele. Vlastnosti: - Materiál: nerezová oceľ, plast- Odolné ...
viac..
Tenderizér slúži na zmäkčenie mäsa, u ktorého naruší štruktúru mäsových vlákien. Vďaka tomu mäso zostane krehké a udrží všetku šťavu. Vďaka použitiu tenderizéra skrátite dobu prípravy až na polovicu. Tenderizér má 48 hrotov z nerezovej ocele. Vlastnosti: - Materiál: nerezová oceľ, plast- Odolné voči deformácii- Vhodné do umývačky- Výška: 11 cm- Dĺžka: 15 cm- Počet čepeľou: 48
Tenderizér slúži na zmäkčenie mäsa, u ktorého naruší štruktúru mäsových vlákien. Vďaka tomu mäso zostane krehké a udrží všetku šťavu. Vďaka použitiu tenderizéra skrátite dobu prípravy až na polovicu. Tenderizér má 48 hrotov z nerezovej ocele. Vlastnosti: - Materiál: nerezová oceľ, plast- Odolné ...
viac..
Tenderizér slúži na zmäkčenie mäsa, u ktorého naruší štruktúru mäsových vlákien. Vďaka tomu mäso zostane krehké a udrží všetku šťavu. Vďaka použitiu tenderizéra skrátite dobu prípravy až na polovicu. Tenderizér má 48 hrotov z nerezovej ocele. Vlastnosti: - Materiál: nerezová oceľ, plast- Odolné voči deformácii- Vhodné do umývačky- Výška: 11 cm- Dĺžka: 15 cm- Počet čepeľou: 48
Tenderizer je vynikajúci na prípravu všetkých druhov mäsa. Zaručuje, že mäso ostane jemné a šťavnaté. Ostré oceľové hroty prechádzajú po plátkoch čím preniknú až do mäsa a pretnú väzivové tkanivo, ktoré môže za tuhosť mäsa. Navyše v mäsa vytvoríte teplotné kanáliky, ktoré napomôžu rovnomernému ...
viac..
Tenderizer je vynikajúci na prípravu všetkých druhov mäsa. Zaručuje, že mäso ostane jemné a šťavnaté. Ostré oceľové hroty prechádzajú po plátkoch čím preniknú až do mäsa a pretnú väzivové tkanivo, ktoré môže za tuhosť mäsa. Navyše v mäsa vytvoríte teplotné kanáliky, ktoré napomôžu rovnomernému prenikaniu tepla pri príprave a tým sa mäso rýchlejšie prepečie. Materiál: Nerezová oceľ Dĺžka: 20,5 cm Váha: 81 g
Tenderizér slúži k zjemneniu a miernemu naklepaniu rôznych druhov mäsa. Hlavným účelom použitia je narušenie štruktúry mäsových vláken. Tenderizér - zjemňovač mäsa, s ktorým dosiahnete jemnejšie, chutnejšie mäso a doba prípravi sa Vám skráti až o 40%.
Tenderizér slúži k zjemneniu a miernemu naklepaniu rôznych druhov mäsa. Hlavným účelom použitia je narušenie štruktúry mäsových vláken. Tenderizér - zjemňovač mäsa, s ktorým dosiahnete jemnejšie, chutnejšie mäso a doba prípravi sa Vám skráti až o 40%.
Vynikajúci na prípravu šťavnatých steakov a zvláčňovanie všetkých druhov červeného mäsa. Tenderizer položte na plátok surového mäsa, zatlačte na rukoväť a tento postup opakujte po celej ploche steaku. Umyte pod tečúcou vodou, v prípade potreby nechajte odmočiť, neumývajte v umývačke. 3 roky záruka.
Tenderizér - vynikajúci pomocník pri príprave šťavnatých steakov. Zvláčni všetky druhy červeného mäsa. Tenderizér položte na plátok surového mäsa, zatlačte na rukoväť a tento postup opakujte po celej ploche steaku. Ostré čepele (20 ks) zjemnia štruktúru mäsa. Snímateľný kryt čepelí zaisťuje ...
viac..
Tenderizér - vynikajúci pomocník pri príprave šťavnatých steakov. Zvláčni všetky druhy červeného mäsa. Tenderizér položte na plátok surového mäsa, zatlačte na rukoväť a tento postup opakujte po celej ploche steaku. Ostré čepele (20 ks) zjemnia štruktúru mäsa. Snímateľný kryt čepelí zaisťuje bezpečné uloženie. To prispieva k rovnomernému a rýchlejšiemu prepečeniu masa. Ak sa mäso marinuje, vďaka procesu tenderizácie preniká marináda lepšie do mäsa – marinovanie je kratšie a účinnejšie. Aj doma tak dosiahnete profesionálnych výsledkov. Materiál: plast (ABS, PP), čepele – nerez 420. Rozmery: 12,5x3x11,5 cm. Jednoduchá údržba - veľmi ľahko rozoberiete, umyjete a znova zostavíte.
Tenderizér - vynikající pomocník při přípravě šťavnatých steaků. Zvláční všechny druhy červeného masa. Tenderizér položte na plátek syrového masa, zatlačte na rukojeť a tento postup opakujte po celé ploše steaku. Ostré čepele (20 ks) zjemní strukturu masa. Snímatelný kryt čepelí zajišťuje bezpečné ...
viac..
Tenderizér - vynikající pomocník při přípravě šťavnatých steaků. Zvláční všechny druhy červeného masa. Tenderizér položte na plátek syrového masa, zatlačte na rukojeť a tento postup opakujte po celé ploše steaku. Ostré čepele (20 ks) zjemní strukturu masa. Snímatelný kryt čepelí zajišťuje bezpečné uložení. To přispívá k rovnoměrnému a rychlejšímu propečení masa. Pokud se maso marinuje, díky procesu tenderizace proniká marináda lépe do masa – marinování je kratší a účinnější. I doma tak dosáhnete profesionálních výsledků. Vlastnosti: - Materiál: plast (ABS, PP), čepele – nerez 420 - Rozměry: 12,5x3x11,5 cm - Snadná údržba - velmi snadno rozeberete, omyjete a znovu sestavíte
Tenderizér slúži k zjemneniu a miernemu naklepaniu rôznych druhov mäsa. Hlavným účelom použitia je narušenie štruktúry mäsových vláken. Tenderizér - zjemňovač mäsa, s ktorým dosiahnete jemnejšie, chutnejšie mäso a doba prípravi sa Vám skráti až o 40%.
Tenderizér slúži k zjemneniu a miernemu naklepaniu rôznych druhov mäsa. Hlavným účelom použitia je narušenie štruktúry mäsových vláken. Tenderizér - zjemňovač mäsa, s ktorým dosiahnete jemnejšie, chutnejšie mäso a doba prípravi sa Vám skráti až o 40%.
Tenderizér slúži k zjemneniu a miernemu naklepaniu rôznych druhov mäsa. Hlavným účelom použitia je narušenie štruktúry mäsových vláken. Tenderizér - zjemňovač mäsa, s ktorým dosiahnete jemnejšie, chutnejšie mäso a doba prípravi sa Vám skráti až o 40%.