KRINNER Green Line M Stojan na vianočný stromček 94129

KRINNER Green Line M Stojan na vianočný stromček 94129
KRINNER Green Line M Stojan na vianočný stromček 94129
it

Nový bezpečnostný pedál zaisťuje bezpečné uchytenie stromčeka - Vyrobené zo 100% recyklovaného plastového odpadu, ekologicky šetrné


Stojan na vianočný stromček Krinner Green Line M predstavuje nový rad stojanov od renomovanej nemeckej spoločnosti KRINNER, ktorý je vylepšený o nový bezpečnostný pedál s väčšou kontaktnou plochou, poskytujúci tak optimálne držanie. Tento rad stojanov je unikátny kombináciou ekologicky šetriacej výroby z recyklovaného plastového odpadu a regionálneho umiestnenia výroby v Dolnom Bavorsku, čo prispieva k zníženiu ekologickej stopy a súčasne podporuje miestnu ekonomiku. KRINNER Green Line sa riadi zásadou zodpovedného prístupu k životnému prostrediu, ktorý je kľúčovým faktorom dlhodobej úspešnosti firmy. Vysoká kvalita a funkčnosť produktov je potvrdená pečaťou "Made in Germany" a tiež využitím inovatívnych technológií ako je originálna technológia s jedným oceľovým lanom, ktorá zaisťuje rovnomerný tlak na kmeň stromčeka bez ohľadu na jeho tvar. Ľahké a praktické umiestnenie stromčeka do stojana zaistíte jednoduchým zošliapnutím pedála. Nádoba na vodu s objemom 3,5 lita a s ukazovateľom množstva umožňuje efektívne zavlažovanie, takže stromček zostáva dlhšie zelený a čerstvý.

Maximálny priemer kmeňa, ktorý stojan unesie, je 12 cm a je vhodný pre stromčeky do maximálnej výšky 2,5 metra. Priemer stojana je 36 cm, čo zaisťuje jeho stabilitu.

Prednosti produktu:

  • NOVINKA: Protismykový pedál zaisťujúci bezpečné uchytenie stromčeka
  • Patentovaný bezpečnostný pás pre dodatočnú stabilitu
  • Vyrobené zo 100% recyklovaného plastového odpadu, ekologicky šetrné
  • Integrovaná nádoba na vodu s objemom 3,5 l pre jednoduché zavlažovanie
  • Výrobené v Bavorsku, čím sa podporuje miestna ekonomika a redukujú prepravné trasy
  • Pečať kvality "Made in Germany" garantuje dlhotrvajúcu hodnotu a spoľahlivý výkon
  • Originálna technológia s oceľovým lanom zaručujúca stabilitu stromčeka bez ohľadu na jeho tvar

Farba stojanu: zelená

Prevedenie: Stromčeky

Poznámka: Uvedené informácie o produkte boli skontrolované a sú v súlade so správnou gramatikou a štylistikou v slovenskom jazyku.

Všeobecné parametre

Vlastnosti

Dizajn

Ostatné

  • Kódy predajcov 94229
    4011972942294