Recenzie Inteligentné hodinky, strana 11
recenzia
Rostyslav 20.09.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
maxo 20.07.2021

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Ivo 17.07.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Mal som LS02, kým fungovali som bol spokojný. Tieto sú podobné len iný dizajn. pomer ceny a kvality

recenzia
Viki 22.06.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Chcela som modernejšie hodinky a tieto sú moderné má pekný displej a ak cenovo je dostupný. pomer ceny a kvality

recenzia
Patricia 15.06.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Poznám ho .. najnovšia seria pomer ceny a kvality
negativa
Nic

recenzia
Jaro 12.06.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Igor 11.06.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

Zatiaľ 100%

recenzia
Peter 01.06.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Sú fantastické pomer ceny a kvality

recenzia
Miroslav 26.05.2021

Celkové hodnotenie: 60 %

recenzia
GPS, pomer cena a vykon, jednoduchost, nenarocnost
negativa
GPS nie je az take stabilne ako by som ocakaval, GPS dlho chyta signal, analytika aplikacie nie az tak podrobna ako by som vyzadoval

GPS hodinky Garmin nizsej cenovej triedy, ktore by som si vsak znova nekupil.

recenzia
Deno 17.06.2022

Zdravím, čo sa týka presnosti údajov? Ste spokojný?

recenzia
Ingrid 25.05.2021

Celkové hodnotenie: 20 %

recenzia
Elegantne
negativa
Krátka životnosť. Po dvoch mesiacoch prestali fungovat 🥲 pomer ceny a kvality

Drahá jednorazovka

recenzia
IvanaH 21.05.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Celkom dostupná cena v rámci našich možností. Kupované pre 13r. syna, športovca. pomer ceny a kvality
negativa
-

Super hodinky s oxymetrom a veľkým počtom funkcií a ich nastavení "na mieru". Po stiahnutí do aplikácie Garmin connect je tréning podrobne rozobratý.

recenzia
Petet 15.05.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Andrej 15.05.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Vyhovoje mojím požiadavkám, obsluha hodiniek je jednoduchá čo umožnuje použiť pre moju 12 ročnú dcéru.

Výborný. Uvidíme po niakom čase, keď nastane niaky problém pri používaňi hodiniek alebo reklamácií.

recenzia
Lenka 29.04.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Potrebujem si merať aktivitu a kalórie počas dňa. pomer ceny a kvality
negativa
Zdajú sa mi veľké, asi som si mala kúpiť tie 40mm.

Produkt zatiaľ neviem ovládať. Nie je to až také intuitívne ako som čakala. Ale pozriem si pár tutoriálov a naučím sa. Za tú cenu by bola škoda, ich nevedieť obsluhovať. A ešte si musím nejako zabezpečiť dáta do hodiniek, aby mi hral Spotify pri behu bez mobilu.

recenzia
Nika 17.04.2021

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Bezdotyková obrazovka, dostatočne presné sledovanie polohy, elegantný dizajn pomer ceny a kvality
negativa
Farba nie je fialová, ale modrá

recenzia
Jana 10.04.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Bol to darček

recenzia
Igor 09.04.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dlhá výdrž batérie, vodotesnosť, dosah bluetooth od telefónu, možnosť volať priamo z hodín, možnosť nahradia hudby, vzhľad. pomer ceny a kvality
negativa
Nenašiel som žiadne

Používam už dlhšiu dobu a som maximálne spokojný... Zaujali ma hneď svojim vzhľadom - oproti ostatným športovým hodinkám nie sú robustné, čo mi vždy prekážalo, ale majú až elegantný vzhľad. Naj je výdrž batérie, ktorá je okolo 15-20 dní. Merajú všetky parametre, vo by som očakával, dobrá je aj prehľadná aplikácia v slovenčine.