Parfémy - recenzie

Recenzie Parfémy
recenzia
Maria 21.07.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pouzivam ho vela rokov,vyhovuje mi pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

recenzia
Marek 21.07.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, flakón

recenzia
Silvia 13.07.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
vôňa

recenzia
Marta Skodova 12.07.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Bol to darček

recenzia
Zuzka 06.07.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

recenzia
Júlia 29.06.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Vôňa pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

Naj vôňa na leto

recenzia
Nika 29.06.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Kupujem si tovar už 7 Rokov

recenzia
Jana 29.06.2019

Celkové hodnotenie: 60 %

recenzia
Myslela som si že sa jedná o originálny parfém ale teraz mám pochybnosti o jeho originalite .Parfém má viaceré znaky fake produktu
negativa
Nevonia podľa predstáv ,cítim v ňom alkohol pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, výdrž vône, flakón

Možno sa mýlim ,ale zdá sa mi že je to fake parfém.

recenzia
Irena 23.06.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
dizajn,vzhľad, výdrž vône

recenzia
Maca 20.06.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

recenzia
Lubica 20.06.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Je to pre mna najkrajsia vona,pouzivam aj ine ale tato je top pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón
negativa
Nic, snad este nizsia cena by ma potesila

Je to nadherna vona v krasnom dizajne

recenzia
Tatiana 20.06.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

recenzia
petra 26.05.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

recenzia
Claudia 26.05.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

recenzia
versace 26.05.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
dostal sa mi do rúk malý tester a vôňa sa mi páčila pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

recenzia
Janka 17.05.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Tento produkt pouzivam uz roky. Je to moja vona. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

najlepsia vona :)

recenzia
Michi 17.05.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Bola mi v minulosti poslaná vzorka a vôňa sa mi páčila pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

Dobrý parfém za dobrú cenu

recenzia
Monika 17.05.2019

Celkové hodnotenie: 20 %

recenzia
Super vona
negativa
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón