Parfémy - recenzie

Recenzie Parfémy
recenzia
Martina 23.10.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Neopakovateľná vôňa.

Odporúčam.

recenzia
Lubica 23.10.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

recenzia
Zuzka 20.10.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

recenzia
Sisa 19.10.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Tento parfém som poznala, išla som na istotu. Pomaly sa vytráca z ponuky a tu ho mali za dobrú cenu. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa

Talianska elegancia. Ťažšia kadidlová vôňa, na jeseň a zimu ideálna pre toho, kto preferuje tento typ vône.

recenzia
Ingrid 19.10.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

recenzia
Lucia 18.10.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Darcek :-)

recenzia
Valentyna 16.10.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Vsetko, ako malo byt. Dobra cena za vzacny parfem pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón
negativa
Nemam, co povedat

Kupila som kamaratke ako darcek na narodky. Zostala spokojna s parfemom, pouziva ho roky.

recenzia
Lachim 11.10.2021

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, flakón

recenzia
Martin 09.10.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
super, pouzivam ho pravidelne, kvalitna vona pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

recenzia
Miroslav 08.10.2021

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

recenzia
Linda H H 07.10.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Vôňa pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

recenzia
Martina 05.10.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
milujem tu vonu,pouzivam ju roky,je to topkaa na zimne obdobie pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

recenzia
hruskova 05.10.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
vôna pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône

recenzia
Ľuboš 04.10.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
uz dlhsie pouzivam tuto vonu, zaujme, dlho vydrzi pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

perfektny parfem ktory vonou prevysuje svoju cenu

recenzia
Marianna 03.10.2021

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Parf. vodu som už používala, mala som chuť ju opäť vyskúšať, dlhšia výdrž hlavne na oblečení . pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, flakón

recenzia
Denisa 03.10.2021

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, flakón

recenzia
Dagmar 02.10.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
je to jediná vôňa, ktorá mi vyhovuje pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad, vôňa, výdrž vône, flakón

vôňa, ktorá mi vyhovuje - TOPKA

recenzia
Megi 30.09.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

Vôňa je krásna nie však pre každého. Kosatce môžu niekomu vyslovene smrdieť,tu sú na začiatku dosť dominantné. Kto má rád ľahké kvetinové vône, ametyst určite poteší. Na mne vôňa vydrží úplne celý deň