Recenzie Pelechy a búdy pre psov, strana 10
recenzia
Mária, Prešov 10.06.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
páči sa mi materiál, farebnosť a rôznosť rozmerov

je pekný a praktický, môj psík si ho hneď obľúbil

recenzia
Marek Rusnák 10.06.2017

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad
negativa
Dvierka sa na doručenej búde otvárajú opačným smerom ako na fotografickom vyobrazení umiestnenom na internetovej stránke - žiaľ, otvárajú sa smerom do stredu búdy, nie do vonku.

recenzia
Klaudia 10.06.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Slovenský výrobok

Všetko v poriadku. Náš hafan spinka ako bábätko :-)

recenzia
eL 10.06.2017

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

recenzia
Marek 10.05.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Prakticka buda pre psa. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Tibor 23.04.2017

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Lubka 14.04.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Nina 02.03.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Páči sa mi najmä materiál a farba produktu. Uprednostňujem biely vankúš v pohovke, čo bol tento prípad. Vankúš je z hrejivej vlny, vhodný pre našu čivavu. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
zatiaľ sme so všetkým spokojní

veľká spokojnosť

recenzia
Jara 04.02.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Produkt je pohodlný pre nášu fenku (husky sibírsky), aj farba vyhovuje. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

Sme s ním spokojní.

recenzia
Martina 31.12.2016

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
kvalita za dobrú cenu pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad
negativa
nič

spokojnosť, búdka sedí, veľmi kvalitný tovar

recenzia
Havanese 31.12.2016

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Výborná kvalita a dizajn pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
Spokojnosť, žiadne mínus

Maximálna spokojnosť

recenzia
Anita 31.12.2016

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Jana 31.12.2016

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Paci sa mi velkost budy a moznost lahkeho cistenia. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

Vyborny produkt. Som velmi spokojna.

recenzia
Igor 31.12.2016

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Oxana 15.11.2016

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
sasa 13.09.2016

Celkové hodnotenie: 40 %

recenzia
Rýchlosť dodania objednaného tovaru ako aj rýchlosť vybavenia reklamácie.
negativa
Materiál z ktorého sú dvierka vyrobené je veľmi mäkký, podľa mňa nevhodný pre psa veľkej rasy( zvlášť si myslím že je nevhodný pre šteňa )

Dvierka nespĺňajú moje požiadavky na takýto tovar.

recenzia
Denisa 13.09.2016

Celkové hodnotenie: 100 %

Splnil očakávania.

recenzia
hana 21.01.2016

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
dizajn,vzhľad, kvalita návodu