Recenzie Pelechy a búdy pre psov, strana 8
recenzia
andrea 15.09.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
je presne taky aky som hladal, velkost , farebnost, kvalita

vynikajuci, kvalitny

recenzia
Jan 15.09.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Pomer kvalita /cena

Dobry materiál

recenzia
Lind 15.09.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dlho som nevedela najst pelech pre mojho psa,s ktorym by som bola uplne spokojna az kym som nenarazila na vas obchod :) Farbu som vybrala taku aby sa hodila do interieru, na obrazku mal sice trochu iny odtien ale ten skutocny sa mi paci dokonca viac, kvalilta materielu je tiez lepsia ako som ocakavala a este k tomu za super cenu tak vam dakujem a vasu stranku odporucam :)

recenzia
mb 15.09.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
S pelechom sme úúúplne spokojní, splnil vsetky očakávania, je pohodlný a nás psík si ho okamzite zamiloval. Takže....odporúcame...

5 hviezdičiek z 5

recenzia
Andrea 15.09.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

Pes je v nom spokojný :)

recenzia
Peter 15.09.2018

Celkové hodnotenie: 60 %

recenzia
Chcel som kvalitný pelech z eko kože.
negativa
Materiál je veľmi tenký, obávam sa, že pri väčšom psovi dlho nevydrží.

Pelech nezodpovedá mojej predstave, ktorú som získal na základe jeho popisu a fotografií. Očakával som pevný a hrubý materiál.

recenzia
Erika 15.09.2018

Celkové hodnotenie: 40 %

recenzia
Vzhľad pelechu a jeho veľkosť je ok, nevyhovuje vôbec materiál.
negativa
Naše postrehy: materiál nezodpovedá popisu, resp. popis neupozorňuje na to, že pelech je vyrobený z tvrdého neprispôsobivého materiálu a bude vydávať zvuky pri každom pohnutí psa. V noci ej toto veľmi nepríjemné :(

Pelech nezodpovedá očakávaniam.

recenzia
Martina 15.09.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
cena/ kvalita/ veľkosť

psíkovi sa páči, pohodlný aj pre mňa :D

recenzia
green 15.09.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pekný dizajn, kvalitné, pevné

recenzia
Ani ka77 15.09.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Pohovka je s matracom s pamatovou penou, co vyhovuje nasmu 17 rocnemu psikovi, ktoreho bolia klby. Dizajn je pekny, mame ju v obyvke. Cena je fajn.

recenzia
Viktor 15.09.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Veľkostne a farebne ladí do chodby, je z odolného materiálu, ľahko sa čistí a je pohodlný. Pelech sme brali ako náhradu doma vyrobeného pelechu.
negativa
Nič

S produktom som zatiaľ veľmi spokojný, uvidíme, ako dlho vydrží.

recenzia
Adela 15.09.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Dobra cena

Kvalita za dobru cenu

recenzia
Petra 15.09.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Lahka udrzba, pekny dizajn
negativa
Zdeformovana zadna cast ( este lahke steniatko!)

recenzia
hajickova 23.06.2018

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
je to uz treti vankus do plastovej vane, kupujem ho opakovane, prvykrat u vas dizajn,vzhľad

recenzia
elizaveta 23.06.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Nakoľko som si už v minulosti zakúpila plastový pelech Ferplast a vankúš v ňom sa už optreboval, bola som rada, že je možné dokúpiť do pelechu nový vankúš. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

Vankúš je veľmi kvalitný, dobre vypracovaný a mäkučký.

recenzia
Božena 20.05.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Páči sa mi dizajn búdy, predovšetkým terasa- uzatvárateľná a taktiež otváracia strecha. Náš psík si ju hneď zamiloval. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

Odporúčam všetkým, ktorí hľadajú príjemné a komfortné bývanie pre svojho psíka :-)

recenzia
Lubka 20.05.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Ada 30.04.2018

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Pekny, dufam, ze bude aj prakticky:-) pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
vnutro by mohlo byt packove ako su boky

z 10bodov 9