Recenzie Pelechy a búdy pre psov, strana 3
recenzia
Katarína 02.04.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
anonym 02.04.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
veľký pelech pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

dobrý dizajn,rozmery vhodné pre veľkého psa

recenzia
Jana 01.04.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Celkovo dizajn aj material pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Zuzana 26.03.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Ajo 18.03.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Milica 13.03.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Kvalitný pelech, leží v ňom rasa aj dcéra🤣 pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

Psy si ho veľmi rýchlo obľúbili

recenzia
Niko 11.03.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Alex 04.03.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Pomer ceny a kvality, super! pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
Produkt bol o niečo tmavší ako na obrázku.

Super, veľká spokojnosť.

recenzia
Peter 03.03.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Páči sa mi farebná kombinácia aj velkost
negativa
Všetko ok

Vynikajúci peliesok v kvalitnom prevedení za dobrú cenu

recenzia
Tatiana 28.02.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Pelech je super. Nie je to nas prvy CAZO pelech takze som vedela co kupujem. Su to vyborne a pohodlne pelechy pre psov. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Vilma 27.02.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Marian M 27.02.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
vyborna kvalita spracovania včetne kvalitneho materialu pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
nič

excelent

recenzia
Jano 23.02.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Je vhodný na vonkajšie použitie, výborne ušitý a pohodlný, pes si ho hneď obľúbil. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

Dobrý výrobok za priaznivú cenu.

recenzia
Jolana hi 23.02.2021

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Pekný motív, dizajn,vzhľad
negativa
Pelech po 3dňovom používaní začína byť,, vyležaný''. Neviem akú má,, životnosť? Zips by som uvítala po obvode. Lepšia manipulativnosť. Inak ôk vďaka jL

Pes je spokojný 😀😀😀

recenzia
Aiyana 17.02.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
kvalitne ušitý pelech s pamäťovou penou a pekný moderný dizajn pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

100% super

recenzia
Monika 16.02.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

recenzia
MB 09.02.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Dominika Dragunova 03.02.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad