Recenzie Pelechy a búdy pre psov, strana 9
recenzia
Nemam 20.04.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Jasne,ze sa mi na prvy pohlad zapacil svpjim dizajnom,farbou. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
Nedhadli sme celkom veľkosť,ale nevadi.

Som spokojna,splnil moje ocakavania.

recenzia
Barny 24.03.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Certikova 11.03.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Vyzera pekne pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
Nic

Budka je z kvalitneho materialu a pekna

recenzia
Katarína 08.03.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Pelech je krásny, veľký, asi nezničiteľný, perfektný pre šteňa. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

perfektný

recenzia
Valika 28.02.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Páčil sa mi dizajn aj popis predajcu o pevnosti materiálu.
negativa
Celý pelech by mohol byť z látky, pretože koženku moji psi roztrhli za jednu noc.

Produkt je dobrý pre starších psov, ktorí už netrhajú.

recenzia
Vladimíra 24.02.2018

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

recenzia
Tomáš 24.02.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Kristin 08.02.2018

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Jednoduchý na údržbu; výška pelechu; veľmi pekný dizajn (práve tým sa od ostatných pelechov odlišuje); zapadne do každého interiéru. dizajn,vzhľad
negativa
Matrac by mohol byť s pamäťovou penou,čím by bol vhodnejší aj pre psíkov s kĺbovými problémami

recenzia
kristina 06.01.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
mal spravnu velkost pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

100% spokojnost

recenzia
MartaO 06.01.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Produkt som sa rozhodla kúpiť, kvôli kvalite vyhotovenia, farbe, možnosti prispôsobiť našim požiadavkam. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
Nemám výhrady.

Kvalita produktu a rýchlosť vyhotovenia prekonali naše očakávania.

recenzia
natasa 06.01.2018

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
kupili sme peliesok nakolko mi poradili tak vyborne sadol do vanicky mekucky vyborny odporucam pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
malo farebnych vzorov

skvely odporucam

recenzia
Petru 23.11.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
dizajn,vzhľad

recenzia
marty 03.11.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
zdal sa mi veľmi pohodlný aj pre veľkého psa pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
-

som rada, že som sa rozhodla nakúpiť práve v tomto obchode, pretože tovar bol dodaný v krátkom čase, je to kvalita, ktorú človek pre svojho psíka požaduje.

recenzia
Peter L 03.11.2017

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
produkt po všetkých stránkach splnil naše očakávania pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

Produkt je kvalitne vyrobený , zateplený a estetický

recenzia
Ingrid 03.11.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Tovar zodpoveda mojej predstave pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

Spokojnost

recenzia
Stella 24.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Rozhodla som sa pre pekný dizajn, kombináciu farieb, ktoré sa hodia do zvyšku izby a prijateľnú cenu :) pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

Spokojnosť nad očakávania.

recenzia
ewitka 07.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Pekná, funkčná, podľa predstáv pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
-

recenzia
Martina 07.08.2017

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
kvalitná drevená búda za rozumnú cenu pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
zatiaľ som nenašla nedostatky

výborné