Recenzie Pelechy a búdy pre psov, strana 6
recenzia
B 19.05.2020

Celkové hodnotenie: 60 %

recenzia
Tmavohneda strana ma pekny odtien, material priemerny.
negativa
Ta bleda strana vankusa je otrasna. Vobec nieje prijemna na dotyk a pusta chlpy.

Podla mna ma hodnotu tak 10€. Mna vysiel s postovnym 17€ - cize cena nezodpoveda kvalite ale nemala som velmo na vyber

recenzia
Peťka 19.05.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Pacil sa mi tvar a vesela farba, material ma milo prekvapil.

recenzia
A 19.05.2020

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
tovar splnil moje ocakavania.
negativa
negsativa nemam.

som spokojna.

recenzia
Nika 18.12.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Kvalitny vankus pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
Vysoka cena

Kvalitny vankus nas psik ma uz druhy takyto pelech spokojnost

recenzia
Dominika 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Nela 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality

recenzia
Peter 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Viki 30.11.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Mam velkeho psika a nikde sa mi nepodarilo najst dostatocne velky domcek, okrem toho na Vasej stranke. Takze palec hore za vyber :) pomer ceny a kvality

recenzia
Pet 16.10.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

recenzia
Dominika 03.10.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Paťka 07.09.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
páčil sa mi vzhľad pelechu a aj materiál,z ktorého bol vyrobený. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

kvalitný

recenzia
Peter 17.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Primeraná kvalita a cena... pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad
negativa
---

recenzia
zitila 16.08.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
som prekvapená že s´ú v predaji aj samotné vankúše do pelechov Sofa pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
nemám k ničomu výhrady..snáď väčší farebný výber vankúšov do pelechov Sofa

spokojnosť

recenzia
Viera 27.07.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Páči sa mi hlavne matrac s pamäťovou penou. pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad
negativa
Vybrala som si to čo sa mi páči.

recenzia
Helena 27.07.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Som spokojná s pelechom, no hlavne si pochvaľujú naše psie slečny. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
Pelechom máme cca dva týždne, zatiaľ žiadne negatíva, akurát by som prijala viac farebných variácií.

Pelech je kvalitne ušitý, veľká výhoda je že sa dá rozobrať a vyprať. Zatiaľ veľká spokojnosť.

recenzia
Katarína 10.07.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Romi 29.06.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
veľkosť, kvalita, ľahké udržiavanie, komfortný pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

veľká spokojnosť s pekechom značky Hobbydog.

recenzia
Marta 23.06.2019

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad