Recenzie Pelechy a búdy pre psov, strana 2
recenzia
Samuel 31.01.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

recenzia
Eva 25.01.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Produkt splnil moje očakávania,👍 pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

recenzia
Katarína T 07.01.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Pekná farba, presne ako na obrázku pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

Veľmi kvalitne a za skvelú cenu. Určite si ešte zakúpime jeden

recenzia
VK 04.01.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
veľmi dobrá kvalita dodaného tovaru
negativa
-

Pekný a kvalitný

recenzia
Martina 04.01.2022

Celkové hodnotenie: 80 %

recenzia
Pelech podobných rozmerov mám doma a je ťažké tento tvar zohnať. Má úzke a vysoké steny vďaka molitanu a tým viac miesta pre samotný vankúš a psíka. Iné pelechy majú široké steny, tým je celkový rozmer síce rovnaký, ale pes má menej priestoru vo vnútri.
negativa
Vákuové valenie, ktoré deformuje látku i molitan a to, že molitan nie je i zo spodnej strany pelechu. Mám doma presne takýto typ pelechu a ten má i molitan zo spodu.

Zatiaľ spikojnosť, ak ide o pomer cena vs. kvalita.

recenzia
Amigo 04.01.2022

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Velka spokojnost. Pelech je makkucky a hreje. U nas ho vyuzivaju vsetci nasi stvornohy obyvatia. Dokupila som preto este dva 😉

Za mna super

recenzia
Dominika 08.12.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Ingrid 07.12.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Majka 25.11.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Dagmar 25.11.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
S pelechom je maximálne spokojná naša čuvačka. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
Bez výhrad.

Je veľmi pekný,útulný, pohodlný.

recenzia
Michaela 23.09.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Je prakticky pri preprave psíka. A super je to, že dá dá poskladať. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Viera 22.08.2021

Celkové hodnotenie: 60 %

recenzia
umyvatelná látka, nemusím hned prat

recenzia
madjoub 31.07.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
?????? 09.07.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Všetko pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

Výborná kvalitná

recenzia
Iveta Hrabovská 06.07.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad

recenzia
Michal 15.06.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Hladal som pelech pre psa ktory by bol odolny a maskacovy,nakolko chodime spolu na ryby. pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
nic

Kvalitne spracovanie, pekny maskac a priazniva cena. Prelcil ocakavanie.

recenzia
Ernest 04.06.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
pomer ceny a kvality, dizajn,vzhľad

recenzia
Renata Mlsnová 09.04.2021

Celkové hodnotenie: 100 %

recenzia
Praktický pelíšek pomer ceny a kvality, kvalita návodu, dizajn,vzhľad
negativa
Nic

Skvělý